Welke klus houd je bezig?       
Laten we aan de slag gaan!...

Mijn Diensten 

Bij gangbaar kluswerk werk ik alleen. Bij complexere klus-projecten werk ik graag samen met diverse vakmensen uit mijn eigen netwerk. Ik houd daarbij de regie. Zo kunnen we samen snel jouw hele klus-project klaren. 


1 Contactpersoon

Een klus-project kan vrij complex worden. Dat vraagt dus om goede coördinatie, goede planning en strak financieel toezicht. Ik houd het simpel en overzichtelijk, ik ben de enige contact-persoon en je krijgt ook maar 1 rekening, wel zo handig!


Transparant

Mijn prijsopgave is regel voor regel gespecificeerd. Dit maakt dat je altijd een eerlijke prijs krijgt. Je weet zo waar je aan toe bent en waar je kostbare euro's in gaan zitten. Dat is belangrijk, want klussen is investeren in de verbetering van jouw leefomgeving.


Mijn specialiteiten:

Timmerwerk

Wil je eindelijk die kastenwand op zolder? Of die lelijke leidingen eens verstoppen achter een strakke koof? Ik lever strak timmerwerk en werk met de beste machines. Voor jou betekent dit een fraai eindresultaat voor een scherpe prijs.


Schilderen

Ik zeg altijd: "Alleen als de basis goed is, kun je ook strak afwerken!". 

Daarom zorg ik voor goed materiaal, goede afwerking en een fraai eindresultaat.

Ik zeg vaak: "Dat uurtje extra merk je nooit meer, het eindresultaat geeft je jarenlang plezier!"(of ergernis!)

Ik werk alleen met kwalitatief hoogwaardige en duurzame lakken die bovendien minder belastend zijn voor ons milieu en bijdragen aan een gezonder leefklimaat. Ik ga voor "Strak in de lak!"Afwerken

Met goede afwerking valt of staat je klus! Ik ben er van overtuigd dat er voor iedere uitdaging tegenwoordig een professionele oplossing is. Het is soms even zoeken en overleggen, maar ik ga voor een "Meesterlijk" eindresultaat.


Klik gerust op de button hieronder om een kort mailtje te sturen. Dan maak ik een afspraak voor het eerste overleg!

E-mail jouw Klus-vraag
KLUS-Projecten:

Bij grotere klus-projecten werk ik samen met diverse vakmensen. Vraag dus gerust wat er mogelijk is.